Cursurile de minitenis din cadrul Academiei Victor Hanescu sunt adaptate in functie de nivelul lor de pregatire si de capacitatile lor, fiind supervizate de profesionisti si antrenori specializati in lucrul cu segmentul de varsta 4-8 ani.

Sportul nu poate lipsi din viata unui copil, cu atat mai mult daca acesta are o inclinatie spre acest domeniu. La Academia Victor Hanescu, ne propunem sa oferim cele mai bune cursuri de tenis pentru copii la preturi accesibile si competitive, astfel incat fiecare junior care isi doreste sa descopere universul minunat al tenisului sa poata avea acces.

Cursuri de tenis pentru copii preturi AVH
Cursuri de tenis pentru copii preturi Hanescu

Printre avantajele nenumarate ale tenisului se numara: dezvoltarea musculara si osoasa, cresterea capacitatii de concentrare si coordonare, dezvoltarea intelectului, formarea responsabilitatii, construirea unui psihic puternic si formarea unei discipline individuale. Cei care participa la cursuri de tenis pentru copii ajung sa se cunoasca mai bine, sa realizeze care sunt calitatile lor si sa devina din ce in ce mai motivati pentru a castiga lupta cu adversarul.

Perseverenta si diciplina nu se invata intr-o singura zi, ci se exerseaza de-a lungul timpului, iar tenisul reprezinta un inceput ideal pentru acest lucru. AVH Kids, programul de cursuri de tenis pentru copii, se adreseaza tuturor copiilor cu varsta cuprinsa intre 4 si 8 ani, iar mingile, rachetele si terenul sunt adaptate varstei lor.

Alege cele mai bune cursuri tenis copii - preturi accesibile! Iata care sunt tarifele pentru sectiunea de minitenis si initiere.
  • €45 - 4 ședințe / luna
  • €80 - 8 ședințe / luna
  • €98 - 12 ședințe / luna
  • ședința de test este gratuită
Cursuri de tenis pentru copii preturi ieftine
5 motive să alegi acest sport pentru copilul tău

1 Este o modalitate excelentă de a se dezvolta atât din punct de vedere fizic, cât și psihic

2 Va învăța să își coordoneze mișcările și să își dezvolte mobilitatea

3 Își va accentua spiritul competitiv

4 Va face cunoștință cu unul dintre cele mai cunoscute sporturi din lume

5 Va învăța să gândească în perspectivă și să anticipeze modul în care acționează adversarul

Acesta sunt doar cateva dintre motivele pentru care Academia Victor Hanescu reprezinta cea mai buna alegere in materie de cursuri tenis copii - preturi accesibile si abonamente de top! In cadrul programului AVH Kids, juniorii vor fi ghidati de antrenori si psihologi specializati, care sustin evolutia sportivilor si ii ajuta sa ajunga la rezultatele pe care si le doresc.

E timpul ca juniorul tau sa devina un adevarat campion! Inscrie-l la cele mai bune cursuri de tenis pentru copii din cadrul AVH si va dobandi rezistenta fizica de care are nevoie. Mai mult, cunoasterea sportului alb il va ajuta sa se formeze in viata si sa isi dezvolte intelectul. Totul se invata mai usor prin joc, cu atat mai mult daca vorbim de un sport atat de complex cum este tenisul!

Cursuri de tenis pentru copii preturi mici
Bucuresti
10
Însorit
MIERCURI