O scoala pentru (viitorii) campioni din teren si din viata de zi cu zi !

Bine ai venit in Academia ”Victor Hanescu”

Performanta Victor Hanescu (13)
Dupa 17 ani de tenis de performanta, din care peste 10 ani in TOP 100 ATP, a venit momentul sa trec la urmatoarea etapa in cariera mea. Aceasta academie s-a nascut firesc, mai intai din dorinta de a asigura atat copiilor care au pornit pe acelasi drum ca si mine, cat si parintilor lor, un mediu de dezvoltare in siguranta, incredere si profesionalism in conditii de performanta, cu facilitati de top: suport mental, strategie, management, antrenamente fizice, tactice si emotionale, suport medical si educatie in sanatate, nutritie si miscare.

Am luat tot ce a fost bun de-a lungul experientei mele pe mai multe contintente, tot ce am simtit ca mi-a lipsit si mi-as fi dorit sa am, am strans in jurul meu unii dintre cei mai buni antrenori, mentori si specialisti in tenis de performanta si am pus bazele poate celui mai indraznet proiect din tenisul romanesc de pana acum.
Accentul va cadea foarte mult pe calitatile si aspectele pozitive pe care fiecare jucator le are, pe dezvoltarea unui mindset puternic si a unei atitudini de invingator.

Vizunea acestei academii este sa dezvolte si sa sustina (viitorii) campioni atat pe terenul de joc, cat si in viata de zi cu zi, sa fie mediul ideal in care sportivii sa se dezvolte atat profesional, cat si uman.

In plus, visul meu este ca aceasta academie sa devina un punct de referinta pe harta tenisului international si sa ofere lumii campioni valorosi, indiferent de posibilitatile materiale ale acestora!


 

Calatoria Campionului De Tenis In Academia Victor Hanescu

 
Piramida calatoriei jucatorului
Principiul care stă la baza Academiei noastre este simplu: noi nu pregătim jucători care doar să joace tenis foarte bine. Noi pregătim campioni din toate punctele de vedere, care să poată face față oricărei provocari, indiferent că sunt pe teren sau în viața de zi cu zi. Și pentru asta, ne axăm pe 3 elemente:

1. Caracter de campion
(este influențat foarte mult de bagajul cu care jucătorul vine deja din familie – baza piramidei: valori, convingeri, comportament, felul în care privește viața și relaționează cu ceilalți, relația cu părinții etc. Odată ajuns în echipa academiei, îi oferim cadrul ideal pentru a-și modela caracterul și a se dezvolta pe plan mental și emoțional, pentru a-i crea standarde înalte și un mediu care să îl dezvolte și să îl motiveze.)

2. Un corp bine pregătit, care să susțină performanța mult timp.
(Nutriția și antrenamentele fizice, încălzirea înainte de și recuperarea de după orice antrenament tehnico-tactic - sunt elemente esențiale în planul de dezvoltare sănătoasă pe care îl concepem pentru fiecare jucător. Corpul nostru nu este o mașină care trebuie să reziste doar 4-6 ani, până trece de prima revizie, ci este un mecanism complex care trebuie să funcționeze perfect și mult după ce jucătorul își încheie cariera de tenismen.)

3. O tehnică excelentă.
(Acest pilon devine prioritar și este dezvoltat pe măsură ce sunt consolidați ceilalți doi. O tehnică impecabilă poate să te ajute să urci până la un anumit punct, însă de acolo înainte diferența va fi dată de cât de sănătoas și de puternic sunt caracterul și corpul jucătorului.)

Care sunt pașii de admitere în Academie? 
 
Te asteptam la antrenamente (conform planului de dezvoltare stabilit)!
 

Iti multumesc pentru Incredere si te astept cu drag la antrenamente!