EVALUARE

Evaluarea competentelor tehnice si fizice este un serviciu oferit de AVH menit sa-i ajute pe sportivi sa intelega care este nivelul de pregatire pe care l-au achizitionat in urma antrenamentelor de tenis.

Acest serviciu se adreseaza sportivilor cu varsta cuprinsa intre 8 si 18 ani, dureaza 90 de minute si cuprinde:

- 45 de minute de joc de tenis sub observarea unui antrenor AVH;
- 45 minute teste specifice pentru pregatire fizica.

Construirea unui atlet de succes incepe de la varsta de 8-9 ani si continua pana la varsta de 25 de ani cand isi atinge maturitatea fiziologica.

In toti acesti ani se dezvolta treptat fiecare aptitudine (viteza, forta, agilitate, rezistenta, putere, refacerea musculara) de care sportivul/sportiva are nevoie. Pentru eficienta si maxima beneficitate este necesara identificarea fiziologica : tipul de fibra, deficientele musculare, sistemul energetic pe care sportivul il foloseste prodominant, capacitatea pulmonara dezvoltata de sportiv. Pentru ca un sportiv sa fie desavarsit are nevoie de o buna pregatire fizica, cele 45 de minute petrecute cu specialistii AVH, iti vor spune cum stai cu pregatirea fizica.

Un bun jucator de tenis are lovituri puternice si corecte, o tehnica buna insotita de strategie, pregatire tactica.  In urma evaluarii tehnico-tactice cu antrenorii AVH vei afla cum sunt loviturile tale si ce poti face diferit sa-ti imbunatatesti jocul.

Concluziile si recomandarile AVH vor fi bazate pe sesiunile de evaluare si pe informatia pusa la dispozitie de sportiv in timpul evaluarii.

In urma evaluarilor sportivul va primi un raport cu observatiile specialistilor AVH.

PRET

Evaluare tehnico-tactica prețuri începând de la 35 Eur.

Bucuresti
10
Însorit
VINERI