Este deja cunoscut faptul că antrenamentele complete din cadrul Academiei Victor Hănescu reprezintă un format unic în ţara noastră, care oferă ore de pregătire tehnico-tactică, fizică şi mental-emoţională, specifică campionilor de talie mondială.

La inceputul lunii noiembrie, ACADEMIA Victor Hănescu îl va aduce pe unul dintre antrenorii importanți din tenisul mondial, Patricio Remondegui, pentru a tine cursuri de instruire si perfectionare cu antrenorii academiei. Aceste cursuri au rolul de a aduce tehnici noi de antrenament care sa faciliteze drumul sportivilor AVH spre inalta performanta.

Patricio Remondegui a antrenat jucatori italieni din top 50 WTA si ATP, este și membru important al Global Professional Tennis Coach Association (GPTCA), for al antrenorilor profesioniști condus de reputatul Alberto Castellani. 
De asemenea, are o carieră și ca mental coach, colaborând cu International Sport Mental Coach Association (ISMCA). Participă ca lector la cursuri anuale în toată lumea.
Ultimul eveniment de acest gen la care a fost lector a avut loc în luna iunie a acestui an, la Perugia, în cadrul unei gale alături de nume mari precum Toni Nadal, Perlas, Ljubicic, Mouratoglou, Norman sau Passos.
Bucuresti
10
Însorit
VINERI