În spatele fiecarui success există mai mulți oameni care, prin modul lor de a fi sau prin ceea ce fac, te împing de la spate ca să poți face lucruri mărețe. Sunt acele mici cuvinte sau gesturi de apreciere care înseamnă totul pentru cel care le primește, pentru că îți arată că ești pe drumul cel bun, te motivează și îți insuflă avântul succesului.

În cazul meu, toate aprecierile pe care le-am primit zi de zi de la antrenorul meu, d-nul Firicel Tomai, m-au ajutat sa devin persoana care sunt astazi. La inițiativa Sissi, i-am scris și eu o scrisoare de apreciere:

Stimate domnule profesor Firicel Tomai,  

Când am fost provocat să scriu o scrisoare de apreciere unei persoane speciale din viața mea profesională, m-am gândit din prima la dumneavoastră pentru că sunteți cel care m-ați format ca sportiv, ca atlet și, pe alocuri, mi-ați format și caracterul.
Am ales să vă scriu dumneavoastră pentru că am construit împreună un palmares sportiv timp de 15 ani, încă de pe vremea când abia intrasem în posesia primului meu buletin de identitate.
Dumneavoastră ați fost cel care m-ați descoperit, întâmplător, și mi-ați acordat nu doar încrederea dvs, dar m-ați ajutat să cred în mine. Ați fost primul care mi-a spus, și apoi mi-ați repetat în nenumărate rânduri, că o să ajung un jucător de top pe plan internațional. Mi-ați spus acest lucru atât de des, încât am ajuns și eu să cred asta!
Îmi amintesc și acum că, la începutul colaborării noastre, mi-ați luat apărarea în fața prietenilor dvs, care nu credeau în mine pentru că mă considerau prea înalt sau prea slab. Le-ați demonstrat ușor-ușor acelorași prieteni că toată această proiecție pe care dvs o făceați asupra viitorului meu în lumea tenisului nu era doar visul unui bărbat de 26 de ani, ci al unui om cu o intuiție deosebită, cu o abilitate aproape perfectă de a descoperi talente.
De-a lungul anilor, mi-ați fost și mamă și tată, și prieten și antrenor și mentor, și mi-ați stat alături chiar și în momentele în care nu aveam bani cu care să vă răsplătesc pentru munca și efortul dvs. Dumneavostră ați avut cel mai mare impact în tot ceea ce am făcut în cariera mea și în viața mea profesională.
Da, știu că nu vă place să fiți în lumina reflectoarelor, să fiți prezentat ca o vedetă, însă, pentru mine, ați fost și ați făcut toate aceste lucruri și chiar mai mult.  

Prietene drag,

Îți mulțumesc și te apreciez pentru fiecare vorbă bună pe care mi-ai adresat-o, pentru că m-ai împins de la spate să-mi depășesc limitele și barierele, că mi-ai fost alături atâția ani de zile, că m-ai vazut și ai crezut în mine, că mi-ai insuflat energia de a ajunge acolo unde ne-am dorit împreună!  

Cu mult drag,
Victor Hănescu 

Pentru că aprecierea este punctul de plecare al tuturor realizărilor, vă invit și pe voi să intrați pe www.sissiromania.ro și să vă arătați aprecierea față de persoanele speciale din viața voastră!

Cuvintele voastre îl vor stimula pe destinatar să prindă aripi și vă pot aduce premii!

Bucuresti
10
Însorit
VINERI