Academia Victor Hănescu și-a deschis porțile în anul 2016 și este astăzi unul dintre cele mai bune centre de pregătire pentru tenisul de performanță din România. Împreună cu echipa sa de experți în pregătire fizică, mental coaching și emotional coaching, Victor Hănescu a creat un sistem de antrenament unic, bazat pe experința lui acumulată de-a lungul anilor petrecuți în circuitul ATP.
De când am început să joc, am simțit că România are nevoie de o școală de tenis serioasă, pentru că lipseau multe lucruri și, bineînțeles, organizarea. Părinții și copiii au nevoie de un loc în care să vină cu încredere.” - Victor Hănescu
Metoda AVH își propune să le dezvolte viitorilor campioni rezistența fizică, spiritul de competiție, mentalitatea de câștigător, concentrarea, anticiparea și tactica de joc. Aceasta combină tenisul cu educația, astfel încât copiii să învețe cât mai multe despre responsabilitate și fair play, în timp ce își formează propriile strategii, cu ajutorul antrenorilor experimentați.
Academia Victor Hănescu se concentrează pe instruirea individuală, pornind de la pregătirea fizică și continuând cu pregătirea psihică și emoțională. Fiecare copil primește o evaluare a progresului din șase în șase luni, iar părinții sunt invitați la un workshop special, pentru a înțelege mai bine provocările tenisului de performanță.
Pregătirea fizică
Tenisul a evoluat în multe feluri, iar un aspect important este reprezentat de pregătirea fizică a jucătorilor. Vârsta nu mai reprezintă impediment în tenisul de performanță, atât timp cât copilul este talentat și antrenat corespunzător de specialiști. Aceștia îl vor învăța cum să-și coordoneze mișcările, astfel încât echilibrul, schimbările de ritm și direcție, mișcarea picioarelor, anticiparea și intuirea mingii să transforme imposibilul în posibil, posibilul în ușurință, iar ușurința în eleganță.
Un alt aspect important al pregătirii fizice constă în prevenirea accidentărilor. Tenisul poate deveni, adesea, un sport agresiv, ce creează presiune asupra mușchilor. De aceea, este neceser ca viitorul campion să știe cum să își dozeze efortul și să evite accidentările pe teren.
Pregătirea psihologică și emoțională
Jucătorii tenisului de performanță sunt recunoscuți pentru capacitatea lor de a trece cât mai repede peste o înfrângere și de a se concetra mai departe în competiție. De asemenea, tenisul este un sport individual, iar echipa nu te poate ajuta prea mult atunci când te afli pe teren. Importanța unui psihic antrenat este esența victoriei, dar și a unei cariere de succes. La AVH, copiii își dezvoltă obiceiuri bune și devin conștienți de calitățile și responsabilitățile lor.
Calendarul competițiilor
Copiii antrenați de Academia Victor Hănescu primesc consiliere pentru înscrierea la competiții de tenis, naționale și internaționale, însoțită de antrenamente personalizate în funcție de tipologiile fiecărui concurs.
Nutriție
O veche sintagmă spunea că o minte sănătoasă are nevoie, în primul rând, de un corp sănătos. Astfel, la AVH ne asigurăm că nutriția este și ea la înălțimea unui viitor campion astfel că, pe lângă pregătirea fizică, psihologică și emoțională, abonații pot mânca sănătos la restaurantul din incintă.
Pachetele propuse de Academia Victor Hănescu sunt dezvoltate pentru a răspunde nevoilor fiecărei persoane înscrise,iar prețurile încep de la 50 euro/luna pentru minitenis si de la 490 de euro/luna pentru performanta. Pentru mai multe detalii va invitam sa vizitati sectiunea “membership“ a site-ul nostru 
Bucuresti
10
Însorit
SAMBATA